THE WEST AFRICAN EXAMINATIONS COUNCIL ACCRA GENERAL BUSINESS CERTIFICATE EXAMINATION MAY/JUNE, 2019 PROVISIONAL TIMETABLE

DATE	PAPER	SUBJECT/PAPER	DURATION	TIME
Tuesday	CODE	Typewriting (1 st Set)	2 hours 40 mins.	8.30 a.m – 11.10 a.m
Tuesday	0212/0			
2 nd April, 2019		(2 nd Set)	2 hours 40 mins.	12.00 noon – 2.40 p.m
Wednesday 3 th April, 2019	0214/1	Integrated Science 1 (Obj. & Essay)	2 hours 30 mins.	8.30 a.m – 11.00 a.m
	0214/2	Integrated Science 2 (Test of Practical Work)	2 hours	1.00 p.m – 3.00 p.m
Thursdays	0210/1	Office Practice 1 (Essay)	2 hours 30 mins.	8.30 a.m – 11.00 a.m
4 th April, 2019	0210/2	Office Practice 2 (Obj. & Case Study)	2 hours	1.00 p.m – 3.00 p.m
Friday 5 th April, 2019	0211/0	Shorthand (80wpm)	1 hour 10 mins.	8.30 a.m – 9.40 a.m
Monday	0206/3	English Language 3 (Oral)		
8 th April, 2019		(1 st Set)	30 minutes	8.30 a.m – 9.00 a.m
		(2 nd Set)	30 minutes	9.30 a.m – 10.00 a.m
Wednesday	0202/2	Mathematics 2 (Essay)	2 hours 30 mins.	8.30 a.m – 11.00 a.m
10 th April, 2019	0202/1	Mathematics 1 (Objective)	1 hour 30 mins.	1.00 p.m – 2.30 p.m
Friday	0207/1	Financial Accounting 1 (Essay)	2 hours 30 mins.	8.30 a.m – 11.00 a.m
12 th April, 2019	0207/2	Financial Accounting 2 (Objective)	1 hour	1.00 p.m – 2.00 p.m
Monday	0206/1	English Language 1 (Essay)	3 hours	8.30 a.m – 11.30 a.m
15 th April, 2019	0206/2	English Language 2 (Objective)	1 hour	1.00 p.m - 2.00 p.m
Wednesday	0203/1	Commerce 1 (Essay)	2 hours 30 mins.	8.30 a.m – 11.00 a.m
17 th April, 2019	0203/2	Commerce 2 (Objective)	1 hour	1.00 p.m - 2.00 p.m
Thursday	0209/1	Marketing 1 (Essay)	2 hours	8.30 a.m – 10.30 a.m
18 th April, 2019	0209/2	Marketing 2 (Obj. & Case Study)	2 hours	1.00 p.m - 3.00 p.m
Tuesday	0213/2	Social Studies 2 (Essay)	3 hours	8.30 a.m – 11.30 a.m
23 rd April, 2019	0213/1	Social Studies 1 (Objective)	50 minutes	1.00 p.m – 1.50 p.m
Wednesday 24 th April, 2019	0208/1	Information Technology 1 (Practical)		0.00
		(1 st Set) (2 nd Set)	2 hours	8.30 a.m – 10.30 a.m
Thursday	0205/1	Economics 1 (Essay)	2 hours 3 hours	12.00 noon – 2.00 p.m 8.30 a.m – 11.30 a.m
25 th April, 2019		· •		
_	0205/2	Economics 2 (Objective)	1 hour	1.00 p.m – 2.00 p.m
Monday	0204/1	Cost Accounting 1 (Essay)	2 hours 30 mins.	8.30 a.m – 11.00 a.m
29 th				
April,	0204/2	Cost Assounting 2 (Ohis stire)	1 hours	1.00 m m 2.00 m m
2019	0204/2	Cost Accounting 2 (Objective)	1 hour 2 hours 30 mins.	1.00 p.m – 2.00 p.m
Tuesday	0201/1	Business Law 1 (Essay)		8.30 a.m – 11.00 a.m
30 th April, 2019	0201/2	Business Law 2 (Objective)	1 hour	1.00 p.m - 2.00 p.m

Friday	0208/2	Information Technology 2 (Essay)	2 hours	8.30 a.m – 10.30 a.m
3 rd May, 2019				

NOTE:

(1) <u>DIFFERENCE IN TIME ON QUESTION PAPER AND TIMETABLE</u>

Where the duration indicated on the question paper differs from that on the timetable, the one on the question paper should be followed.

(2) EXTRA TIME FOR BLIND AND DEAF CANDIDATES

Blind and deaf candidates are to be allowed <u>one and half (1 $\frac{1}{2}$) times</u> the time allotted to other candidates.

THE WEST AFRICAN EXAMINATIONS COUNCIL ACCRA

ADVANCED BUSINESS CERTIFICATE EXAMINATION

MAY/JUNE, 2019

PROVISIONAL TIMETABLE

DATE	PAPER CODE	SUBJECT/PAPER	DURATION	TIME
Tuesday 2 nd April, 2019	0301/0	Auditing	3 hours	8.30a.m – 11.30a.m
Thursday 4 th April, 2019	0306/0	Cost and Management Accounting	3 hours 10 mins.	8.30 a.m – 11.40 a.m
Friday 5 th April, 2019	0308/0	Financial Accounting	3 hours 10 mins.	8.30 a.m – 11.40 a.m
Tuesday	0315/1	Human Resource Management 1	2 hours 30 mins.	8.30 a.m – 11.00 a.m
9 th April, 2019	0315/2	Human Resource Management 2	1 hour 30 mins.	1.00 p.m – 2.30 p.m
Thursday	0305/0	Business Mathematics	3 hours	8.30 a.m – 11.30 a.m
11 th April, 2019	0314/0	Hardware and Networking	3 hours	1.00 p.m – 4.00 p.m
Friday 12 th April, 2019	0313/0	Typewriting	2 hours 40 mins.	8.30 a.m – 11.10 a.m
Monday 15 th April, 2019	0302/0	Business Communication	3 hours	8.30 a.m – 11.30 a.m
Tuesday	0307/1	Economics 1	2 hours 30 mins.	8.30 a.m – 11.00 a.m
16 th April, 2019	0307/2	Economics 2	2 hours	1.00 p.m –3.00 p.m
Wednesday	0319/0	Taxation	3 hours	8.30 a.m – 11.30 a.m
17 th April, 2019	0316/0	Information Systems	3 hour	1.00 p.m – 4.00 p.m
Wednesday	0304/0	Business Law	3 hours	8.30 a.m – 11.30 a.m
24 th April, 2019	0309/2	Information Technology 2	2 hours 30 mins.	1.00 p.m - 3.30 p.m
Thursday	0310/1	Marketing 1	2 hours	8.30 a.m – 10.30 a.m
25 th April, 2019	0310/2	Marketing 2	1 hours 30 mins.	1.00 p.m – 2.30 p.m
Friday 26 th April, 2019	0303/0	Business Finance	3 hours	8.30 a.m – 11.30 a.m
Monday 29 th April, 2019	0311/0	Office Administration & Practice	3 hours	8.30 a.m – 11.30 a.m
Friday 3 rd May, 2019	0309/1	Information Technology 1 (Practical) 1 st Set 2 nd Set	2 hours 2 hours	8.30 a.m – 10.30 a.m 12.00 noon – 2.00 p.m

NOTE:

(1) DIFFERENCE IN TIME ON QUESTION PAPER AND TIMETABLE

Where the duration indicated on the question paper differs from that on the timetable, the one on the question paper should be followed.

EXTRA TIME FOR BLIND AND DEAF CANDIDATES

Blind and deaf candidates are to be allowed <u>one and half ($1\frac{1}{2}$) times</u> the time allotted to other candidates.